Kan inte sova..är fruktansvärt nere, känner mig jätte ensam även fast jag vet att jag har massa människor som älskar mig och som jag älskar och dessutom tre underbara djur...det enda som går igenom mitt huvud är, hur och varför blev mitt liv såhär?! jag önskar att jag kunde sluta skämmas och be om hjälp eller att jag va lika öppen som jag va förut och kunde prata ut om allt, men av nån dum anledning så har jag börjat stänga in saker mer och mer. Jag puttar bort folk jag vill ha nära...sjunker bara mer och mer!!
Jag måste börja göra nånting åt det här innan det är försent.
Jag måste samla styrka till att lösa det här och börja leva som jag vill leva!!
tack bloggen för att du lyssnade på mitt oändliga klagande och deppande, jag lovar, det ska inte hända igen!
 
Har börjat lära basse plats, alltså att han inte ska kliva upp innan han får ett varsågod oavsett vad som händer, mitt mål är att jag ska kunna platsa honom även med andra hundar runtomkring och kunna slänga leksaker utan att han rör sig, som det ser ut nu så är det helt omöjligt, alla som känner basse vet varför :P mitt lilla dampmonster :) men vi ska klara det!!
 
Va och mötte upp klingan och zappa och busade med dom, båda två gillar lite hårdare tag när dom leker så dom kommer superbra överens..sprang runt och brottades som två galningar :) 
nu ikväll ska jag och mimmi mysa framför en film och äta massa gott, hon har bakat äppelpaj och jag har med mig melonglass och massa bär, vi kommer somna tjocka och belåtna :D

Gropen

11/10/2012

0 Comments

 
Idag for jag och basse till gropen, ett ställe där massa hundmänniskor brukar träffas och låta hundarna leka av sig, det känns grymt skönt att det finns såna ställen delvis för att basse får lära sig umgås med alla olika typer av hundar i alla åldrar och sen är det bra dom dagar man inte orkar aktivera honom så mycket, att han iaf får springa av sig lite, dessutom väldigt trevliga människor där! :)
Nu blir det snart middag med syster och sen ska jag gå ut med basse och leta hundar så vi kan skvallerträna lite :) ha en fin dag/kväll!

Lite bilder från idag..
 
Förut va jag rädd för att va ute och gå på kvällen men nu älskar jag det, basse får mig att känna mig trygg.
Det är så lugnt ute på kvällarna och det va det som gjorde mig skraj förut men nu känns det så avslappnande, inte så mycket bullrande trafik eller människor..bara jag och basse!

 
Picture
Har mått dåligt hela dagen och inte orkat aktiverat basse så bra men han har ändå varit snäll och hyffsat lugn iaf :)
Vill att det ska bli fint väder nån gång så jag kan va ute och träna med honom, man blir så less på att träna inomhus på hyffsat liten yta. Dessutom tror jag han kan behöva tränas ute med störningar också så han inte bara lyssnar bra inomhus, det är ändå utomhus som det nästan känns viktigast att ha en bra kontakt och sammarbete.
Är sjukt peppad på att verkligen komma igång med träningen på riktigt så vi båda kan lära oss massa nya grejer och utvecklas tillsammans.

Nytt.

9/10/2012

1 Comment

 
Bloggade förut på blogg.se men det kändes roligare att ha en egen hemsida så nu kommer jag blogga här istället. Nu när jag fixat klart hemsidan så känner jag verkligen peppen att skriva, vilket jag inte gjorde innan då allt inte va som jag ville ha det.
Jag hoppas att ni gillar hemsidan och vill följa med på alla mina och basses äventyr :)